ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Πεϊνιρλάκια με ένταμ και κεφαλοτύρι

Υλικά (για 16 μικρά πεϊνιρλί)

  • 1 Ζύμη με Προζύμι
  • Γέμιση για 16 πεϊνιρλάκια:
  • 160 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 160 γρ. ένταμ τριμμένο
  • 1 αυγό
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπήστε το αυγό. Προσθέστε τα τυριά και λίγο πιπέρι. Ανακατέψτε καλά. Βάλτε σε κάθε πεϊνιρλάκι μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού γέμιση. Ψήστε τα στους 180° C για 30 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε φούρνο με αντιστάσεις. Βουτυρώστε τα μόλις ψηθούν για πιο πλούσια γεύση.

Είσοδος Συνεργατών