ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Τυροκούλουρα με σουσάμι

Υλικά (για 12 τυροκούλουρα)

  • 1 πακέτο Σφολιάτα
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
  • 200 γρ. φέτα τριμμένη
  • 3 αβγά
  • σουσάμι και μαυροκούκι για την επιφάνεια
  • ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάτε ελαφρά τα 2 αβγά και τα ανακατεύετε με τα τυριά και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ακολουθώντας τις οδηγίες, φτιάχνετε τα τυροκούλουρα, τα βάζετε σε ένα ταψί, χτυπάτε το 1 αβγό με 2 κουταλιές νερό, αλείφετε την επιφάνεια μ’ αυτό και πασπαλίζετε με το σουσάμι και το μαυροκούκι. Ψήνετε τα τυροκούλουρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 35 λεπτά.

Είσοδος Συνεργατών