ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Ζύμη σφολιάτας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο φούρνο με την αντίσταση πάνω κάτω στους 50οC για 15 λεπτά και για άλλα 30 λεπτά στους 180οC - 200οC.

Προαιρετικά αλείφετε την επιφάνεια με αυγό το οποίο προσδίδει ωραίο χρώμα και γυαλάδα στο προϊόν. Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.

Είσοδος Συνεργατών