Μπουγάτσα

ΓΕΜΙΣΗ | ΚΩΔΙΚΟΣ | ΒΑΡΟΣ | ΤΕΜ. ΚΙΒ. | ΚΙΒΩΤΙΑ/ΠΑΛΕΤΑ |
ΚΡΕΜΑ 1250γρ | Ζ.02.104 | 1250 | 5 | 90 |
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 1250γρ | Ζ.02.117 | 1250 | 5 | 90 |
ΤΥΡΙ 1250γρ | Ζ.02.096 | 1250 | 5 | 90 |
ΚΡΕΜΑ 500γρ | Ζ.02.042 | 500 | 20 | 60 |
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 500γρ | Ζ.02.041 | 500 | 20 | 60 |
ΤΥΡΙ 500γρ | Ζ.02.040 | 500 | 20 | 60 |
ΣΠΑΝΑΚΙ 500γρ | Ζ.02.077 | 500 | 20 | 60 |
ΚΙΜΑΣ 500γρ | Ζ.02.066 | 500 | 20 | 60 |
ΚΡΕΜΑ 230γρ | Ζ.02.045 | 230 | 35 | 88 |
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 230γρ | Ζ.02.044 | 230 | 35 | 88 |
ΤΥΡΙ 230γρ | Ζ.02.043 | 230 | 35 | 88 |
OΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ
Τοποθετείστε το προϊόν σε βουτυρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180°- 200° C για 35 λεπτά περίπου .Σε φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180°C.