ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Μπουγάτσα

Μπουγάτσα
ΓΕΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΡΟΣ ΤΕΜ. ΚΙΒ. ΚΙΒΩΤΙΑ/ΠΑΛΕΤΑ
ΚΡΕΜΑ 1250γρ Ζ.02.104 1250 5 90
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 1250γρ Ζ.02.117 1250 5 90
ΤΥΡΙ 1250γρ Ζ.02.096 1250 5 90
ΚΡΕΜΑ 500γρ Ζ.02.042 500 20 60
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 500γρ Ζ.02.041 500 20 60
ΤΥΡΙ 500γρ Ζ.02.040 500 20 60
ΣΠΑΝΑΚΙ 500γρ Ζ.02.077 500 20 60
ΚΙΜΑΣ 500γρ Ζ.02.066 500 20 60
ΚΡΕΜΑ 230γρ Ζ.02.045 230 35 88
ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ 230γρ Ζ.02.044 230 35 88
ΤΥΡΙ 230γρ Ζ.02.043 230 35 88


OΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ

Τοποθετείστε το προϊόν σε βουτυρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο  αερόθερμο φούρνο στους 180°- 200° C για  35 λεπτά περίπου .Σε φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω  κάτω, ο  χρόνος ψησίματος  παρατείνεται  και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180°C.

Είσοδος Συνεργατών