ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Ζύμη με μαγιά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΗ ΜΕ ΜΑΓΙΑ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτηρωμένη λαμαρίνα στη συντήρηση. Την επόμενη ημέρα τοποθετείστε το προϊόν στη στόφα στους 35οC και 70% υγρασία εώς ότου να φουσκώσει. Στη συνέχεια ψήστε στους 170οC  μέχρι να αποκτήσει το προϊόν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα, 25 λεπτά περίπου. Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο.

Είσοδος Συνεργατών