ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Κρουασάν



Τρόπος ψησίματος

Κρουασάν γεμιστά ( με ταχίνι, με τυριά, με μπέικον-τυρί, πικ νικ-τυρί):

Τοποθετείστε τα προϊόντα από την κατάψυξη, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και στη συνέχεια, στη συντήρηση. Την επόμενη μέρα τοποθετείστε τα προϊόντα στη στόφα στους 35ο C και 70% υγρασία  έως ότου φουσκώσουν. Στη συνέχεια, ψήστε στους 170 ο C μέχρι να αποκτήσουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα . Για 25 λεπτά περίπου.

Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.

Είσοδος Συνεργατών