ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Κουλούρια με μαγιά

Κουλούρια με μαγιά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΡΟΣ ΤΕΜ. ΚΙΒ. ΚΙΒΩΤΙΑ/ΠΑΛΕΤΑ
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ζ.03.087 110 100 54
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ Ζ.03.113 110 100 54
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ Ζ.03.120 100 100 54
ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΟ ΜΑΓΙΑΣ ΜΠΑΣΟΥΝΙ Ζ.03.051 160 80

54

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ


ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΑ: Τοποθετείστε τα προϊόντα από την κατάψυξη σε βουτηρωμένη λαμαρίνα και στη συνέχεια στη συντήρηση. Την επόμενη ημέρα, τοποθετείστε τα προϊόντα στη στόφα στους 35οC και υγρασία 70% εώς ότου φουσκώσουν. Στη συνέχεια ψήστε στους 200οC μέχρι να αποκτήσουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα για 25 λεπτά περίπου. Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο.

TIP: Στα κουλούρια μετά την απόψυξη μπορείτε να δώσετε το σχήμα που θέλετε.

Είσοδος Συνεργατών