ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Newsletter

Τρόποι ψησίματος

  • ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη σε βουτυρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο, αερόθερμο φούρνο στους 180οC-200οC για 35 λεπτά περίπου. Σε φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180οC.


  • ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, σε προθερμασμένο φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, στους 50οC για 15 λεπτά και για άλλα 30 λεπτά στους 180ο-200οC. Προαιρετικά, αλείφετε την επιφάνεια με αυγό το οποίο προσδίδει ωραίο χρώμα και γυαλάδα στο προϊόν.


  • ΖΥΜΗ ΜΕ ΜΑΓΙΑ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, και στη συνέχεια στη συντήρηση. Την επόμενη ημέρα, τοποθετείστε το προϊόν στη στόφα στους 35οC και 70% υγρασία, εως ότου φουσκώσουν. Στη συνέχεια, ψήστε στους 170οC για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα. Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.


  • ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

-ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ: Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτηρωμένη λαμαρίνα, σε προθερμασμένο φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, στους 50οC για 15 λεπτά και για άλλα 30 λεπτά στους 180ο-200οC. Προαιρετικά, αλείφετε την επιφάνεια με αυγό το οποίο προσδίδει ωραίο χρώμα και γυαλάδα στο προϊόν.

-ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΑ: Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη, σε βουτηρωμένη λαμαρίνα, και στη συνέχεια στη συντήρηση. Την επόμενη ημέρα, τοποθετείστε το προϊόν στη στόφα στους 35οC και 70% υγρασία, εως ότου φουσκώσουν. Στη συνέχεια, ψήστε στους 170οC για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα. Ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.

-ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ: Τοποθετείστε το προϊόν σε βουτηρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο, αερόθερμο φούρνο στους 180ο-200οC για 35 λεπτά περίπου. Σε φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180οC.


  • ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

Τοποθετείστε το προϊόν από την κατάψυξη σε βουτηρωμένη λαμαρίνα σε προθερμασμένο, αερόθερμο φούρνο στους 180οC-200οC για 35 λεπτά περίπου. Σε φούρνο με την αντίσταση αναμμένη, πάνω κάτω, ο χρόνος ψησίματος παρατείνεται και το ψήσιμο πρέπει να γίνει στους 180οC.

 

 

 

 

 

Είσοδος Συνεργατών